Ortodontija tiesinimo kapomis

Atėjo metas nevaržomai šypsotis ir nuspalvinti gyvenimą tikromis emocijomis! „Taikos odontologijos klinikoje“ rekomenduojame ištiesinti savo dantis vienu iš komfortiškiausiu būdu – kapomis. Tiems, kas vertina estetiką ir nori vizualiai patrauklaus tiesinimo metodo – tiesinimas skaidriomis „Ordoline“ kapomis yra būtent tai, ko ieškote.

Procedūrą atliekantys specialistai – Jurgis

Kodėl verta rinktis tiesinimą „Ordoline“ kapomis?

Tiems, kuriuos nuo dantų tiesinimo stabdydavo breketai, dabar mielai renkasi tiesinimą skaidriomis, beveik nematomomis „Ordoline“ kapomis. Viso dantų tiesinimo metu jūs galėsite džiaugtis etstetišku vaizdu ir paprasta priežiūra.
„Ordoline“ kapos vertinamos dėl jų gamybos technologijos: minkštas ir lankstus plastikas, kurį patogu nešioti bei galite būti ramūs, jog neliks jokių įbrėžimų ar dantenų žalojimo. Be to, jas galima lengvai nuimti valgant, geriant ar valantis dantis, o tai reiškia, kad gydymo metu nereikės keisti įprastų įpročių.
Naudojant pažangią 3D skenavimo technologiją „Taikos odontologijos klinikos“ specialistas sudarys tikslų ir efektyvų dantų tiesinimo planą. Patogu tai, jog visas gydymas kapomis yra pritaikomas prie individualios paciento burnos anatomijos ir konkrečių poreikių. „Ordoline“ dantų tiesinimo kapomis sėkmingai gydomi net ir sudėtingiausi netaisyklingo sąkandžio ir kreivų dantų atvejai.
Dėl savo technologijos „Ordoline“ yra lengvai nuimamos, todėl jums nereikės keisti savo įpročių, nes jos lengvai išsivalo ir prisitvirtina.
Individualus gydymo kapomis procesas leidžia jau per kelis mėnesius pastebėti pozityvius jūsų dantų pokyčius. Jei kapos dėvimos disciplinuotai, pažadame, kad rezultatai jus džiugins.

Užsiregistruokite konsultacijai

Mūsų komanda pasiruošusi suteikti Jums profesionalias konsultacijas ir pradėti kelionę link tobulos šypsenos.

Kodėl verta rinktis „Taikos odontologijos kliniką“?

Taikos klinika Klaipėdoje yra žinoma dėl savo aukštos kokybės paslaugų ir patyrusių specialistų. Mūsų klinika investuoja į pažangiausias technologijas ir mokymus, užtikrinant, kad kiekvienas pacientas gautų labiausiai jo poreikius atitinkantį gydymą. Mūsų specialistai nuolat atnaujina savo žinias, kad galėtų pateikti tinkamiausius gydymo metodus.