Estetinis plombavimas „Taikos odontologijos klinikoje“ Klaipėdoje

Kiekvienas iš mūsų svajoja apie idealią šypseną. Mūsų klinikos specialistai padės jums įgyvendinti šį siekį pasitelkę estetinio plombavimo galimybes. Naudojant modernias technologijas ir ilgametę praktiką „Taikos odontologijos klinikos“ specialistai pasirūpins nepriekaištinga jūsų šypsena.

Procedūrą atliekantys specialistai – Edita ir Jurgis

Estetinio plombavimo privalumai

Mūsų klinika naudoja tik geriausius, ilgaamžius kompozitinius užpildus, kurie užtikrina, kad po estetinio plombavimo dantys atrodys natūraliai ir estetiškai.

Kiekvienas pacientas mūsų klinikoje sulaukia asmeniškai jiems pritaikytų sprendimų, atsižvelgiant į jų dantų būklę bei specifinius estetinius ir funkcinius poreikius.

Mūsų odontologijos specialistai turi ilgametę estetinio plombavimo patirtį ir nuolat kelia savo kvalifikaciją, todėl užtikrina aukščiausią paslaugų kokybę.

Kruopštaus darbo ir kokybiškų medžiagų dėka, estetinis plombavimas mūsų klinikoje garantuoja ilgalaikius rezultatus, leidžiančius mėgautis gražia šypsena ne vienerius metus.

Estetinis plombavimas yra greitas procesas, kuris dažniausiai užtrunka tik vieną vizitą, leidžiant pacientams grįžti prie įprastos veiklos be jokių ilgalaikių pertraukų.

Prieš Po
Prieš Po

Kodėl verta rinktis estetinį plombavimą?

Klinikos įkūrėja ir gydytoja Edita Jurgilevičienė yra estetinio plombavimo pradininkė Lietuvoje, todėl suprantama, turi didžiulį bagažą žinių ir praktikos. Viename iš pirmųjų Baltijos šalių estetinio plombavimo konkurse ji laimėjo apdovanojimą už profesionalumą. 

Dantų estetika mus lydi kiekvieną dieną ne tik šypsantis, bet ir naudojant funkciškai – valgant, todėl estetinis plombavimas – tai investicija į tai, kas tarnaus ir džiugins daugybę metų.

Estetinis plombavimas grąžina dantims jų prarastą funkcionalumą bei užtikrina, kad jie atrodytų natūraliai ir estetiškai. Šis gydymo aktualus tiems, kurių dantys pažeisti ėduonies, traumų ar dėvėjimosi. Procedūros metu naudojamos medžiagos, kurios spalvos ir tekstūros požiūriu puikiai atitinka natūralius dantis, todėl galima pasiekti itin natūralų rezultatą.

Kodėl verta rinktis „Taikos odontologijos kliniką“?

Taikos klinika Klaipėdoje yra žinoma dėl savo aukštos kokybės paslaugų ir patyrusių specialistų. Mūsų klinika investuoja į pažangiausias technologijas ir mokymus, užtikrinant, kad kiekvienas pacientas gautų labiausiai jo poreikius atitinkantį gydymą. Mūsų specialistai nuolat atnaujina savo žinias, kad galėtų pateikti tinkamiausius gydymo metodus.